perjantai 10. syyskuuta 2010

Mustialan maastokisat..

.. Oli ja meni. Ja siis nehän olivat 15.8.

Kesän aikana olin päättänyt hankkia Tessalle maastokirjan, koska treeneissä se on ollut niin intoa täynnä tästä hommasta, joten täytyy sitä päästä kokeilemaan kisatkin sen kanssa. Lyyli jäi kotiin koska en pysty yksin kahden koiran kanssa lähtemään kisapaikalla (koiran lämmittely/jäähdyttely/lähetys...)

Niimpä matkasimme Tessan kanssa Mustialaan kokeilemaan onneamme. Paikalla oli mukavasti basenjeja, muistaakseni 11 basenjia kilpaili koska osa oli perunut tulonsa. Tessa sai pariksi toisen ensikertalaisen (joka muuten menikin aivan älyttömän hienosti!) ja mua vähän jännitti..

Niin siinä sitten kävi, että lähtö sujui hyvin, tuntui ettei Tessa uskaltanut aluksi ohittaa kaveria, mutta hetken juostuaan unohtu kaveri ja juoksu näytti hyvältä. Mutta mitä tapahtuikaan sitten.. Tessa ilmeisesti päätti että nyt kuulkaa mun mamma jäi liian kauaksi, vetäkää viehettänne ja teki täyskäännöksen ja lähti etsimään mua. Niin siinä sitten kävi että Tessa sai pisteikseen pyöreät 0. :)

Mutta ei me tästä lannistuta, uudelleen vaan haasteita kohti. Täytyy treenata sitä erilailla varmaan jotta viehevarmuus voittaa mammankaipuun :) (ja siis mähän pidin tota koiraa täysin viehevarmana...) Iso kiitos Kertulle seurasta!
Tässä pari kuvaa, upeita sellaisia; kuvat ovat Irene Vinhan käsialaa, mutta ethän kopioi niitä ilman kuvaajan suostumusta!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti