lauantai 25. syyskuuta 2010

Agilitykisoissa

Tänään oltiin Sellan kanssa siis agilitykisoissa Noormarkussa jossa olimme ilmoittautuneet sekä agility- että hyppyradalle.

Juupa juu, tuloksena oli molemmista hylky.. Agilityradassa puomi oli paaaaljon kiinnostavampi kuin putki ja siis putkeenhan piti mennä, mutta neitipä päätti mennä puomille. No sehän oli sitten siinä. Radan 4. este ja ketuiksi meni. Muuten rata meni loistavasti ja aikakin olisi varmaan ollut hyvä, mutta näin meillä.

Hyppyradalla Sella tiputti muurista osia, ja ilmeisesti vähän hämmentyi siitä koska pysähtyi ja alkoi haahuilemaan hieman. Osansa oli varmasti myös sillä, että isäntä saapui tyttäremme kanssa katsomaan kisoja juuri kun olimme menossa radalle, niin taisipa olla silläkin hieman osuutta asiaan. No mutta, matka jatkui ja sitten vaihteeksi 4. viimeisellä esteellä, ohjasin koiran väärän päähän putkea, (ja muistin ihan varmasti että se ois pitäny mennä siitä mihin sen lähetin..) niin siitäkin sitten hylky. :) Eipä tämä nyt onneksi ole vakavaa ja täysillä vaan uusia haasteita vastaan. Kivaa oli, ja se se pääasia on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti