maanantai 16. maaliskuuta 2009

Uusia kuvia

Nyt on taas emäntä innostunut tuosta kuvaamisesta ja kuvauksen kohteena onkin usein sekä koirat että tytär. Kevät tulee kovaa vauhtia ja myös ihanat ilmat vetää tätä porukkaa paljon pihalle. Eilen olimme jälleen juokuttamassa koiria, tällä kertaa Kertun kanssa. Matkassa olivat vain Kertun koirat ja meiltä Sella, Moppe ja Roki. Tessa jäi kotiin, koska oli sen verran märkää ja loskaista, että epäilin että on liian raskas lenkki pikkuiselle tarpoa märässä (eikä sitten turhaan saa mitään virtsatientulehduksia tms.) Ja Lyyli päätti aloittaa kevätjuoksut, mitä sillä ei ennen ole tullut, ja nyt vähän mietityttää että aloittaisiko tuo Sellakin juoksut, kun merkkailee usein ja eilen Q (ja Herokin hivenen) oli kiinnostunut Sellasta normaalia enemmän. Normaalisti kun ei takapuolia tarvitse haistella kun tuttuja ollaan ;o). No toivottavasti nyt se jättäisi juoksut väliin, ollaan niin hyvässä vireessä agilityradalla ettei millään malttaisi jättää treenejä väliin. Kuvat on kuitenkin tällä kertaa sisätiloista..



Tässä on kyllä sellainen kaksikko, että huh huh!! :o) Tessa seuraa Siiriä joka paikkaan.


Ja Sella auttaa Lyyliä pitämään itsensä (ja sohvat) puhtaana..


Tämä söpöilijä sulattaa kyllä aina sydämet (..varsinkin kun on tehnyt tuhojaan..)


Kaikki koirat mahtuu samalle sohvalle, vas.Sella, Moppe, Tessa, Lyyli & Roki

5 kommenttia:

  1. Tuli mieleen, että ette sitte vissiin pääse maalismaastoihinkaan 29.3. :(
    Kyl narttukoirat on tylsiä.. (noeiny).
    Hienoja kuvia muuten ja Tessa on ylisöpö! <3

    VastaaPoista
  2. No voi perä, taas Tumpin tunnuksilla mutta Kerttu tääällä kuitenkin kuten ehkä arvaat! :D

    VastaaPoista
  3. Siiri ja Tessa ovat kyllä ihan erottomattomat, hauska parivaljakko! Oikein majakka ja perävaunu, heh. Ilmat ovat tosiaan mukavia ja koirilla kunnot kasvavat kohisten useiden pitkien juoksulenkkien ansiosta! Voi sitä iloa mikä on kun pääsee koiruudet kirmailemaan villisti ja vapaana! Itsellekkin tulee hyvä mieli niitä katsellessa!

    VastaaPoista
  4. Kyllä nää kevätjuoksut on vähän peestä.. Jää maastot väliin, etkös niitä länkkäreiden maastoja tarkottanu? :)

    Tosiaan, nuo kaksi on kyllä aika erottamattomia, kiva seurata vierestä miten pieni lapsi ja pentu tulee noin upeesti juttuun! Tessa onkin vähän kuin Siirin koira :o)

    VastaaPoista