tiistai 24. maaliskuuta 2009

Touhupäivä

Tänään on Tessukalla ollut oikein puuhapäivä.
Ensin aamupäivällä kävelyllä tutustuimme Vinski-nimiseen cairnterrieriin, jonka kanssa vierahtikin pitkä tovi leikkiessä. Mikäs siinä, auringon paistaessa lämpimästi.

Päivällä meille tuli kyläilemään Kerttu Yosalin kanssa, ja pienet leikitkin saivat aikaiseksi. Pieni lenkki käytiin myös, leikkien ja näyttelyharjoitusten jälkeen. Isommat koirat juoksujensa takia saavat tyytyä kohtaloonsa. Eli se Sellakin sitten on ne juoksunsa aloittanut.. No, oli niilläkin kiva tuokio, naapurissa ajelutettiin radio-ohjattavaa autoa meidän aidan viertä, niin jahtasivat sitä sitten ihan innoissaan.. Kun lenkit oli lenkitetty, saivat vielä raa'at luutkin kaluttavakseen. Illalla vielä Yrjölän puuroa tarjolla raejuuston kera.

Huomenna olisi sitten Tessan loput rokotukset, siitä sitten kaksi viikkoa, niin päästään kunnolla liikenteeseen. Pääsiäisenä onkin kaksi mätsäriä tiedossa, tosin jos ilmat on kylmät, niin osallistumaan ei mennä, mutta tutustumaan väen paljouteen ja koiriin. Treenaamaan liikkumista voi mennä, vaikka osallistua ei aikoisikaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti