sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Perheeseen uusi jäsen

Niin siinä sitten kävi, että perjantaina haimme lapsen takaisin kotiin. Eli siis kotiin haettiin Sellan pentu, Dakarai Quintessa, tänään ikää tasan 11 viikkoa. Tessaksi sitä ollaan kasvattajan luona kutsuttu, mutta voi olla että nimi muuttuu, tarvis vaan mahdollimman pian päättää tapahtuuko nimelle jotain, ettei tarvi kutsua kaveria pennuksi koko ajan. Alussa kutsuin sitä Tessaksi, mutta s on niin voimakas ja Sellaa kutsun aina painottaen juuri ässää. Eli äiti oli vähän päästään pyörällä.

Pentu tutustutettiin aikuisii koiriin tuossa ulkona tiellä ja pentu heilutti häntäänsä niin, että meinas koko häntä irrota. Kohteliaasti lipo kaikkien suupielet miellyttääkseen, ja sen jälkeen kaikki olikin täysin myytyjä!! Ja menoa onkin riittänyt! Perjantaina saavuimme niin myöhään kotiin, että oli vähän rajoitettava niiden riehumista, koska tyttäremme nukkui jo yläkerrassa. Lauantai aamuna kun silmät avautui, ralli jatkui, Sella ei olisi halunnut antaa pennun lainkaan nukkua. Kyllä sitä sitten päivällä oltiinkin aivan poikki. Ja la-su välinen yö, nukuttiin sikeästi minun jaloissa/kainalossa, eikä oltu edes tarpeillaan käyty. Ihanaa kun pentu osaa pyytää ulos!!! Ja vielä ihanampaa on, kun ei tarvitse aukaista kuin ulko-ovi, niin saavat mennä aidatulle pihalle. Ei tarvii kiireesti yrittää laittaa pantaa/remmiä ja juosta vaikka viidennestä kerroksesta alas. Kuvasatoa laittelen kunhan tuo kamera saa virtaa sen verran, että jaksaa mennä päälle, että saan niitä ulos sieltä.







Ja lisää kuvia täällä

5 kommenttia:

  1. Miten pitkään sitä kameraa ladataan? :-) Ei vaiskaa, varmasti on muutakin tekemistä kuin blogin viritys. Terkkuja Helgalta, joka pistää sukatkin pyörimään jaloissa ;-) Hyvin se saa aikuiset villiinnytettyä!

    VastaaPoista
  2. Kuvia täälläkin odotellaan... ;)

    VastaaPoista
  3. Siis täähän kamera vaatii monen päivän latauksen ;o)

    Vähän jo odottelinki, koska joku huomauttaa kun ei vielä kuvia kuulu :)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Heh, lähetin ton ylemmän vahingos Tumpin google-tilillä..:D

    Mutta siis ihana ilme Tessalla tossa vipassa kuvassa, "siis vähänx oon söpö??!" ;)

    VastaaPoista