keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Lempäälän agilitykisat 8.1

Sunnuntaina 8.1 suunnattiin Sellan kanssa agilitykisoihin Lempäälään. Aamulla pakkasta vaan -14 astetta. Onneksi tiedossa oli lämmitetty halli!!

Kaksi starttia, eka totutusti hylätty vaikka rata oli helppo, mutta Sella päätti jälleen pilailla mun kustannuksella ja sulki täysin korvat komennoilta ja teki oman mielensä mukaan. Ihmetytti sinä mielessä, että kyseessä ois ollu kontaktieste ja Sella rrrrakastaa niitä, niin hän päätti mennä putkeen A:n sijasta.. No, se oli heti kahden ekan esteen jälkeen, sitten mentiinkin reippaasti kun pelkoa virheistä ei enää ollut :)
Toinen rata oli ehkä hivenen vaikeampi, mm. keppikulma oli melko hankala. Tässä Sella jäi haistelemaan maata, aikaa kului ja tiputti yhden riman alas, RV5 ja yliaikaa reilut 4 sekuntia.. Sillä irtosi kuitenkin 7.sija.. Kiva reissu, koirakuume vaan iskee kun katseli niitä "parempia" koirakkoja!

Matkaseuranani oli Petra ja Ani ja heille ekalta radalta toinen nolla! Viimisen metsästys siis alkaa heillä että nousevat kakkosiin! Onnea Petra vielä! ;)

1 kommentti:

  1. Kiitos taru ;) "löysimpäs" mun salasanani tänne ni pääsi tekemään vähän päivitystä

    VastaaPoista