tiistai 8. helmikuuta 2011

Agilityilemässä

Heh, olipas sanahirviö :D

Sunnuntaina oli treenipäivä ja hyvän tuurin sattuessa paikalla ei ollut meidän lisäksemme kuin yksi koirakko. Mulla on yleensä (jos vaan ei ole liian kylmä) kaikki basennit mukana, koska siitä lähdemme suoraan iltalenkille. Eli koska oli 1,5 tunnin agilityvuoro, rataa ei tarvinnut rakentaa, ei Sella ollut ainoa joka pääsi juoksentelemaan radalle.

Sella meni niinkuin aina, ehkä kepeillä oli kerrankin jonkin verran vauhtia. Lyyli ei päässyt kokeilemaan, koska a) se ei pidä siitä b) se on kuin norsu posliinikaupassa. Mutta Tessukka, voi että sillä oli virtaa. Pieni muotoinen ongelma on yleensä se, että se on niin menevä ja kaikkia rakastava neiti, että välillä kontakti minuun on vähän hukassa. Mutta nyt, sai juosta kyllä perässä, se meni kuin olisi ennenkin sitä paljon tehnyt (yksittäisiä esteitä ollaan sen kanssa otettu), pientä radan pätkää pääsin sen kanssa suoritettua.

Nyt täytyisi kyllä saada itsestä paljon enemmän irti, että menisi vapaavuoroilla treenamaan Tessaa. Täytyykin heti laittaa kalenteriin ylös joku hyvä päivä, jos sais vaikka kaverin ja kamerankin mukaan. ;)

1 kommentti:

  1. Hei! Me tullaan Poriin pe-ma, haluttais mielellämme Iivarin kanssa tulla sun kans vapaavuorolle jos tämmöiset ei-seuralaisetkin pääsee? Ja kamera tietty mukaan, onnistuisko? :)

    VastaaPoista