torstai 21. toukokuuta 2009

Rataharkoissa

Eilen avattiin siis myös ratatreenikausi meidän koirien tai koiran osalta.

Lyyli pääsi ainoana juoksemaan, koska Sellan kanssa oltiin menossa agilitytreeneihin samana iltana (ratatreenit alkoi klo 18 ja agitreenit klo 18.45, kiirettä piti ;) ). Koirat hoksasivat heti mihin oltiin menossa kun laskettiin ramppia alas pikatieltä, takapenkiltä alko kuulumaan semmonen kiljunta, että korvasuojukset olisi ollut tarpeen! :D

Paikalla ei ollut kuin yksi koira joten Lyyli pääsi juoksemaan heti kun olin sen lämmitellyt. Koppa päähän ja menoksi, voi elämä että se sinkos kuin nato-ohjus!! Ja kun viehe pysähty, se raateli tassuillaan sen vieheen, kun ei suuhunsa saanut. Sitä oli oikein vaikea saada sen otteesta irti. Se juoksi kyllä niin upeesti, ainoana isona miinuksena jos miettis ratajuoksu-uraa, se juoksee ulkoreunassa aika kauan, ennenkuin se menee sisäreunaan. Siinä häviää paljon aikaa, kun se juoksee niin paljon pidemmän matkan.. No se ei silti nyt ole suunnitelmissa. MUTTA, Lyyli on nyt ilmoitettu ensimmäisiin maastokisoihin, jotka ovat tulevana sunnuntaina. Jännittää jo nyt ihan pirusti!

Jos sää tänään sallii, maastotreeneihin pääsevät Sella ja ehkäpä Tessakin. Lyyli jää keräämään voimia sunnuntaita varten ja harjoittelemaan kopan pitämistä.

1 kommentti: