torstai 22. tammikuuta 2009

Paluu agilitykentille

Pitkän tauon jälkeen, ollaan taas Sellan kanssa palattu agilityharrastuksen pariin. Viimeksi ollaan oltu treeneissä elokuulla vai olisko ollut syyskuun alussa ennenkuin Sellan juoksut alko ja siitä siten odotus.. No mutta kuitenkin, on siitä kuukausia.

Treenit meni älyttömän hyvin, jos ei oteta huomioon ohjaajan erittäin huonoa kuntoa :o). Sella toimi hyvin, ei tarvinnut kuin sanoa esteen nimi, niin se haki sen itse. Välillä kun sitä saa kuljettaa aivan esteelle asti, ennenkuin se mukamas hokaa mitä haetaan. Ja rengaskin meni joka kerta oikein. Sellalla kun on välillä ollut vähän tapana hyppiä sieltä sivusta. Nyt alkoi sitten mietityttämään, että pitäiskös hankkia agilitylisenssi, että pääsis kisaamaan. Tai toisin sanoen naurattamaan yleisöä... No pistetään mietintämyssyyn :)

En teidä kumpi nautti enemmän, omistaja vai koira, mutta oli se taas ihan mahtavaa, nähdä tuttuja ja purkaa paineet juoksemalla agilitykentällä.. (jokanen kattokaas tyylillään ;) ) Ensi viikkoa malttamattomana odottaen.....

2 kommenttia:

  1. No totkai sä hankit agilitylisenssin ni me tullaan kannustamaan (=nauramaan) kisoihin! ;) No eivaa, mutta oikeesti, ala nyt ihmeessä kisata!! :)
    Sunnuntaina nähdään, onneks tuli ihana lumipeite maahan.

    VastaaPoista
  2. Kattellaa ny, jos sais rahat taiottuun siihen lisenssiin jostain :o)

    Toivottavasti lumi pysyy maassa sunnuntaihin asti, saavat kunnon 'treeniä' kun painelevat menemään :o) Muista sitten ottaa se UUS kameras mukaan ;)

    VastaaPoista